نمایه نویسندگان

ب

  • بازاری مقدم، سهیل کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]
  • باقرزاده لاکانی، فروزان اثرات کمبود اکسیژن محلول در آب بر سلامت فیل‌ماهی(Huso huso) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 19-26]

پ

  • پوردهقانی پیشکناری، محمد اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
  • پورصفر، مجید کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]

ج

  • جاوید رحم دل، کامیار پرورش ماهی پاروپوزه، راهکاری مناسب برای جهش تولید خاویار در ایران [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 1-10]
  • جعفری، امید نقش باکتری های لاکتیک اسید در نگهداری فرآورده های شیلاتی [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 11-18]
  • جلیل پور، جلیل کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]

ح

  • حسن پور، سمیه استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
  • حسن پور، سمیه کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 27-37]
  • حسن پور لسکوکلایه، سمیه اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
  • حسین نیا، اسماعیل پرورش اقتصادی کرم سفید با گیاه آبزی آزولا [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 1-6]

ز

  • زارع گشتی، قربان کاربرد تکنیک هردل برای نگهداری فیله تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 32-40]

س

  • سید حسنی، میرحامد اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
  • سید حسنی، میرحامد استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
  • سید حسنی، میرحامد کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 27-37]
  • سیف زاده، مینا کاربرد تکنیک هردل برای نگهداری فیله تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 32-40]
  • سهرابی، تورج استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]

ش

  • شناورماسوله، علیرضا کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]

ع

  • عبداله زاده، اسماعیل نقش باکتری های لاکتیک اسید در نگهداری فرآورده های شیلاتی [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 11-18]
  • عبداله زاده، اسماعیل پتانسیل کاربرد سیستم های ردیابی مواد غذایی در زنجیره تأمین محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری: افزایش ایمنی و کیفیت، کاهش قاچاق و تقلب [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 38-47]

ک

  • کاظمی، رضوان اله اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]

م

  • محسنی، محمود اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
  • محسنی، محمود استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
  • محسنی، محمود کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 27-37]
  • معصوم زاده، مهدی کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]

و

  • وهاب زاده، حبیب اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]

ی

  • یوسفی جوردهی، ایوب استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]