ب
-
بازاری مقدم، سهیل
کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]
-
باقرزاده لاکانی، فروزان
اثرات کمبود اکسیژن محلول در آب بر سلامت فیلماهی(Huso huso) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 19-26]
پ
-
پوردهقانی پیشکناری، محمد
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
-
پورصفر، مجید
کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]
ج
-
جاوید رحم دل، کامیار
پرورش ماهی پاروپوزه، راهکاری مناسب برای جهش تولید خاویار در ایران [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 1-10]
-
جعفری، امید
نقش باکتری های لاکتیک اسید در نگهداری فرآورده های شیلاتی [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 11-18]
-
جلیل پور، جلیل
کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]
ح
-
حسن پور، سمیه
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
-
حسن پور، سمیه
کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 27-37]
-
حسن پور لسکوکلایه، سمیه
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
-
حسین نیا، اسماعیل
پرورش اقتصادی کرم سفید با گیاه آبزی آزولا [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 1-6]
ز
-
زارع گشتی، قربان
کاربرد تکنیک هردل برای نگهداری فیله تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و فیلماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 32-40]
س
-
سید حسنی، میرحامد
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
-
سید حسنی، میرحامد
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
-
سید حسنی، میرحامد
کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 27-37]
-
سیف زاده، مینا
کاربرد تکنیک هردل برای نگهداری فیله تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و فیلماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 32-40]
-
سهرابی، تورج
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
ش
-
شناورماسوله، علیرضا
کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]
ع
-
عبداله زاده، اسماعیل
نقش باکتری های لاکتیک اسید در نگهداری فرآورده های شیلاتی [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 11-18]
-
عبداله زاده، اسماعیل
پتانسیل کاربرد سیستم های ردیابی مواد غذایی در زنجیره تأمین محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری: افزایش ایمنی و کیفیت، کاهش قاچاق و تقلب [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 38-47]
ک
-
کاظمی، رضوان اله
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
م
-
محسنی، محمود
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
-
محسنی، محمود
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
-
محسنی، محمود
کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری [دوره 4، پاییز و زمستان 1400، 1401، صفحه 27-37]
-
معصوم زاده، مهدی
کاربرد پروبیوتیک اختصاصی در بهبود رشد و ایمنی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 25-31]
و
-
وهاب زاده، حبیب
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 7-12]
ی
-
یوسفی جوردهی، ایوب
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری [دوره 4، بهار و تابستان 1400، 1400، صفحه 13-24]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد